U kiezen betreffende een bestandsoverdrachtservice voor jouw computer zouden moeilijk bestaan. Moderne overvloed biedt toch veel oplossingen. In deze artikel leert u hoe u een programma kiest om bestanden naar uw computer van te zetten – naar welke criteria u zou zoeken plus welke mits de drie beste belanden beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Om een goed -programma voordat het casino overzetten van bestanden erbij kiezen, horen u ervoor verschillende karakteriseren letten. Lees hier langere over.

Beveiliging

Dit is het belangrijkste dat met je opkomt. We kan niet dit persoonsgegevens op handen staan van aanvallers of eenvoudig verdwijnen.

Allemaal dataroom -services die in deze artikel terechtkomen beschreven, beschikken over moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit zegt dat zelfs uw medewerkers geen toegang hebben tot uw bestanden. Het matchen van encryptietechnologieën is zeker onderwerp aan een bijzonder artikel, dezelfde laat de de over specialist zijn.

Gemak

Datgene is dus van de voornaamste factoren bij het opgegeven kiezen van een -platform. Deze omvatten functies dit het zijn van gebruikers gemakkelijker inslikken maken:

Het gemak betreffende het opslaan van bestanden – jullie moet jij bestanden waarin u geïnteresseerd bent aangaande een paar stappen vinden.

Keuze om dossiers rechtstreeks in de repository bij creëren. Door dit te doen, worden veel aanvullende bedrijven geïntegreerd.

Het moet volledige controle bezitten over u verzenden alsof ontvangen van bestanden.

Ingeval het bestand kan worden bewerkt, zouden het u geschiedenis betreffende het bewerken zijn.

Het is geweldig indien er door de pc-versie ook dus mobiele variant komt.

Raden

Iedereen eis het leidend tarief selecteren met een goede prijs plus niet te dikwijls betalen voordat wat het niet met plan voorkomen te bedienen. Natuurlijk bepaalt iedereen zelf wat hij nodig heeft en sommige niet.

Volledige grootte met downloadbare bestanden

Het krijtwit dat deze cijfer erg anders bestaat in opslagservices. Ondertussen sommige jullie toestaan door bestanden van 250 Gb of meer te downloaden, zijn verschillende beperkt tot en met slechts 20 Gb.

Apple iCloud

Jullie service met Apple is beschikbaar voor eigenaren van iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- plus Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud bestaat een pakje van elke Apple-services, die niet slechts cloudopslag omvat, maar alsmede Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Voordelen van iCloud

Het voornaamste voordeel is de express synchronisatie betreffende bestanden op alle apparaten, waardoor ze snel toegankelijk zijn doorheen het bureaublad op Windows, iPhone plus iPad.

Handig schakelen medio Agenda, Notities en verschillende diensten scheppen iCloud handig en versnelt het werk in.

Het laadstation kan ook dienen wanneer een kamer voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid vanwege de schijf als server te behandelen om API-verzoeken te te laten bezorgen.

Apple biedt tarieven aan gezinstoegang voor maximaal 5 personen, plus dit zullen winstgevend bestaat.

Dropbox

Dropbox is absoluut van de oudste en populairste clouddatarooms.

De heeft frequent coole tools die het werk vereenvoudigen. Leuke tips betreffende de registratie en installatie van de applicatie en absoluut duidelijke interface versnellen u aanpassingsproces. Lees meer aan onboarding in de applicaties binnen dit artikel.

Sommige functies zijn hetzelfde aan Google Drive: je kansen om samen te bewerken in 1 bestand, opmerkingen achter te laten, toegangsniveaus te beheren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te beluisteren en jouw prullenbak. Jij kunt verwijderde bestanden mede zien in uw map op welke manier ze zijn voordat zij werden weggehaald.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit zijn geweest.

Cloudopslag maakt deel uit van het Google-systeem, wat zeker snelle en gemakkelijke into met bestaat andere medewerkers betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en verschillende.